READY TO BOOK YOUR NEXT EVENT OR SCHEDULE COWORKING SPACE? CLICK HERE
top of page

Think Big Group

Public·60 members

Mən yeni bir platforma axtarıram, amma təhlükəsizlik

Axşamınız xeyir, hər kəsə! Mən yeni bir platforma axtarıram, amma təhlükəsizlik məsələsi məni çox narahat edir. Xüsusilə, məlumatların üçüncü tərəflərlə paylaşılıb-paylaşılmadığını, profili silmək imkanının olub-olmadığını yoxlamaq istəyirəm. Bəzi saytlarda bu məlumatlar çox aydın verilir, bəzilərində isə qaranlıq qalır. Sizcə, Azərbaycanda bu baxımdan daha etibarlı olan platformalar hansılardır? Rəylərinizi eşitmək istərdim.

5 Views

Gün ərzində yığılan yorğunluqdan sonra bəzən sadəcə sakit, rahat və eyni zamanda maraqlı bir məkanda olmaq istəyirsən. Bu səbəbdən mən tez-tez müxtəlif onlayn platformaları ziyarət edir, onların atmosferini hiss etməyə çalışıram. Bu gün yaşadığım təcrübə tamamilə gözlənilməz oldu. səhifəsinə daxil olarkən heç nə gözləmirdim, ancaq gördüklərim məni heyrətə gətirdi. Burada hər şey insanın psixologiyası nəzərə alınmaqla qurulub. Rənglər, yazılar, düymələr — hər şey harmonikdir. Mən bu platformada vaxt keçirməkdən böyük zövq alıram. Çünki o, nəinki yormur, əksinə enerji

. Məncə, bu cür məkanlar hər kəsin həyatında olmalıdır. Xüsusilə də uzun bir gündən sonra bir az dincəlmək istəyənlər üçün.

bottom of page